Mode & Beauty · 20. november 2018
Denim is a way of life. Jeans zijn een van de meest gekochte kledingstukken. Mijn 3 favoriete jeansmerken vind je hier.
Eten & drinken · 17. november 2018
Sinterklaas, wie kent hem niet? Pepernoten, pepernoten, pepern...nee kruidnoten. En ze zelf maken is helemaal niet moeilijk. Vegan glutenvrije kruidnoten in een handomdraai.

Dieren · 24. oktober 2018
Zie je mij? Weet je dat ik er ben? Weet je met hoeveel we zijn? Wat ons aangedaan wordt? Hoor je mijn angst, mijn onbegrip, mijn pijn?
Eten & drinken · 16. oktober 2018
Daar sta je dan in de supermarkt...het recept dat je graag wil maken, heb je bij je. Maar waar vind je die vegan pizzabodem, ei-vervanger of slagroom? En hebben ze het eigenlijk wel in het assortiment? Gelukkig hoef je voor de meeste producten de deur niet meer uit. Boodschappen doen vanaf je bank, doe je o.a. bij 1 van deze 5 vegan webshops:

Eten & drinken · 19. september 2018
Nu de dagen weer korter worden en ook frisser, vind ik het fijn om wat vaker soep te maken. Hieronder deel ik mijn 3 favoriete vegan soepen met jullie. Natuurlijk mét het bijbehorende recept.
Lifestyle · 20. augustus 2018
Vegan workshops, festivals en andere events die plaats vinden van vrijdag 24 augustus t/m donderdag 30 augustus, op een rijtje.

Dieren · 27. juni 2018
Dag en nacht, gedreven en met een oneindige liefde voor honden. Vrijwilligers die zorgen dat honden in nood, medische zorg, voedsel en een liefdevol thuis krijgen. Een taak die niet voor iedereen is weggelegd.
Eten & drinken · 12. juni 2018
Kauwgom kauwen helpt stress te verlagen, verbetert je concentratie, en zorgt natuurlijk voor een frisse adem. Mijn 3 favoriete Vegan kauwgom merken vind je hier.

Eten & drinken · 28. mei 2018
Een overzicht van vegan snoep en snacks (zonder dat het nadrukkelijk op de verpakking staat) vind je hier.
Dieren · 21. mei 2018
Een vrachtwagen rijd een bedrijventerrein op. De chauffeur meld zich bij een portier en de slagboom gaat open. Aan de buitenkant van het gebouw waar hij stopt zie je niets bijzonders. Een gebouw zoals zoveel andere gebouwen op het terrein. De lading van de vrachtwagen verraad de eindbestemming.

Meer weergeven