Dieren

Dieren · 24. oktober 2018
Zie je mij? Weet je dat ik er ben? Weet je met hoeveel we zijn? Wat ons aangedaan wordt? Hoor je mijn angst, mijn onbegrip, mijn pijn?
Dieren · 27. juni 2018
Dag en nacht, gedreven en met een oneindige liefde voor honden. Vrijwilligers die zorgen dat honden in nood, medische zorg, voedsel en een liefdevol thuis krijgen. Een taak die niet voor iedereen is weggelegd.

Dieren · 21. mei 2018
Een vrachtwagen rijd een bedrijventerrein op. De chauffeur meld zich bij een portier en de slagboom gaat open. Aan de buitenkant van het gebouw waar hij stopt zie je niets bijzonders. Een gebouw zoals zoveel andere gebouwen op het terrein. De lading van de vrachtwagen verraad de eindbestemming.
Dieren · 06. april 2018
Lief, zo'n klein hondje natuurlijk...Maar toch voelt het niet goed. De fokker is gehaast, je hoort overal geblaf. En waar is de moederhond?

Dieren · 17. februari 2018
"Uit Spanje?" Mijn oud collega kijkt Rocco, die met zijn grote bruine ogen een rondvliegend blaadje volgt, afkeurend aan. Bijna vies. "Ja, typisch iets voor jou om dat te doen."
Dieren · 31. januari 2018
Een dierenvriend, een woord wat vaak veel emoties oproept. Op social media bijvoorbeeld. Mensen die met de vinger wijzen, opmerkingen maken en elkaar soms zelfs verwensen.

Dieren · 10. januari 2018
Weet jij wat je moet doen als jouw huisdier iets overkomt? Natuurlijk ga je in ernstige situaties naar de dierenarts. Maar de eerste handelingen na een ongeluk zijn erg belangrijk!
Dieren · 02. januari 2018
LIFE IS BETTER WITH FRIENDS #2 PACO

Dieren · 29. december 2017
Oudejaarsdag is geen feestje voor dieren. 10 tips om je (huis) dieren te helpen.
Dieren · 13. december 2017
LIFE IS BETTER WITH FRIENDS #1 SUNNY EN LIZZY

Meer weergeven