Eten & drinken

Eten & drinken · 17. november 2018
Sinterklaas, wie kent hem niet? Pepernoten, pepernoten, pepern...nee kruidnoten. En ze zelf maken is helemaal niet moeilijk. Vegan glutenvrije kruidnoten in een handomdraai.
Eten & drinken · 16. oktober 2018
Daar sta je dan in de supermarkt...het recept dat je graag wil maken, heb je bij je. Maar waar vind je die vegan pizzabodem, ei-vervanger of slagroom? En hebben ze het eigenlijk wel in het assortiment? Gelukkig hoef je voor de meeste producten de deur niet meer uit. Boodschappen doen vanaf je bank, doe je o.a. bij 1 van deze 5 vegan webshops:

Eten & drinken · 19. september 2018
Nu de dagen weer korter worden en ook frisser, vind ik het fijn om wat vaker soep te maken. Hieronder deel ik mijn 3 favoriete vegan soepen met jullie. Natuurlijk mét het bijbehorende recept.
Eten & drinken · 12. juni 2018
Kauwgom kauwen helpt stress te verlagen, verbetert je concentratie, en zorgt natuurlijk voor een frisse adem. Mijn 3 favoriete Vegan kauwgom merken vind je hier.

Eten & drinken · 28. mei 2018
Een overzicht van vegan snoep en snacks (zonder dat het nadrukkelijk op de verpakking staat) vind je hier.
Eten & drinken · 12. april 2018
Onze dochter wil altijd graag helpen in de keuken en dat mag ook vaak. Deze week maakten we iets zoets voor bij de thee. Cupcakes zonder boter, melk en eieren. VEGAN VANILLE CUPCAKES MET CHOCOLADE.

Eten & drinken · 21. maart 2018
Ontbijten is gezond, dat weten we allemaal. Gevarieerd maar ook snel en makkelijk aan je eerste maaltijd van de dag beginnen, is voor mij een "must". Hieronder deel ik 5 van mijn favoriete vegan ontbijtrecepten.
Eten & drinken · 09. maart 2018
Ik heb het niet. Het kook-gen. Mijn lieve moeder heeft het wel geprobeerd hoor, me leren koken, aan haar ligt het niet. Het is mijn schuld. Geen geduld, geen overzicht...en heb ik al gezegd, geen geduld?

Eten & drinken · 03. februari 2018
Jackfruit is een boom die oorspronkelijk uit India komt. De vruchten kunnen enorm groot worden. Nangka, zoals jackfruit ook wel genoemd wordt, heeft onrijp een vlezige structuur. Een lekkere en hippe vleesvervanger!